Cunoaște-ne mai bine.

Descoperiți echipa Nextway și ce ne determină să ne împingem limitele cu fiecare proiect.

Soluții complete pentru fiecare tip de proiect.

Indiferent de bugetul dumneavoastra, vom gasi solutia corecta si va garantam ca vom implica acelasi nivel de pasiune pentru fiecare proiect in parte. Acum este momentul să interacționezi cu noi potențiali clienți și să atingi un obiectiv mai larg.

Site-uri Web


De la un simplu site de prezentare la aplicații web complexe, vă susținem. Primul pas este să ne contactați.

Comerț electronic


Clienții dumneavoastră se vor bucura de cea mai bună experiență cu site-urile noastre de comerț electronic complet funcționale dezvoltate pe cele mai populare platforme precum WooCommerce și OpenCart.

Întreținere


Dacă nu aveți timp să vă gestionați site-ul web, vom face acest lucru pentru dvs. Cu serviciile noastre lunare de mentenanță veți avea un membru dedicat al echipei gata să vă pună în aplicare solicitările.

Copywriting


Nu aveți textul pentru noul site web? Nicio problemă. Copywriter-ul nostru va crea cel mai uimitor conținut web pentru afacerea dvs.

Există un concept care definește cel mai bine activitatea noastră. Crearea de valoare.

Credem că doar cu acest tip de atitudine ne putem împinge, ne putem îmbunătăți și putem deveni mai buni atât în activitatea noastră profesională, cât și în viața noastră. Deci, pentru a crea proiecte complexe, ne păstrăm procesul simplu.

Descoperire

Primul pas este cel mai important. Trebuie să ne găsim unii pe alții. Contactați-ne și ne spuneți câte ceva despre proiectul dvs., astfel încât să putem analiza toate aspectele și să vă trimitem cotația de cost și timpul de finalizare.

Schimb de Informații

În continuare vom solicita conținutul site-ului dvs. Conținut precum logo-ul, imaginile, textul, informațiile de contact și așa mai departe. Dacă nu aveți un logo, imagini sau text, vom crea un logo, vom găsi și edita imagini profesionale și vom crea textul.

Dezvoltare

Acum, echipa noastră trebuie să se ocupe. Mai întâi vom proiecta site-ul web și vom trece la etapa de dezvoltare. După finalizarea fiecărei activități, vom prezenta versiunea finală a site-ului dvs., pentru acceptare.

Lansare

După ce avem OK-ul pentru versiunea finală, vom publica site-ul web și oricine îl poate accesa și descoperi produsele și serviciile tale. Este momentul să te relaxezi și să te bucuri de noua ta prezență online.
Incepe Proiect